AYDINPOST HABER SERVİSİ-Murat UÇKAÇ-İstasyon Meydanı’nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen şölene AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın milletvekili adayları Semiha Öğüş, Gültekin Kılınç, Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sami Üner ve parti yöneticileri katıldı.

Gençlik Şöleni'nden fotoğraflar için tıklayınız...

MURAT BAŞARANDAN HARMANDALI ŞOV
Gecede ilk olarak sahne alan Şovmen Hakan, alanı dolduran kalabalığı söylediği şarkılar ve gösterileriyle coşturdu. Şölenin sonraki konuğu olan Ünlü Popçu Murat Başaran da, kendisine ait sevilen şarkılarından oluşan konseriyle büyük beğeni topladı. Ellerindeki Türk Bayraklarıyla Başaran’ın şarkılarına eşlik eden coşkulu kalabalık, Başaran ile birlikte dans etti. Konserinin sonunda “İki Keklik” türküsünü söyleyen Başaran sahnede harmandalı oynadı. Sahne önünde kendisine eşlik eden iki hayranını sahneye davet eden Başaran, Harmandalı gösterisine hayranlarıyla birlikte devam etti. 
Murat Başaran’ı büyük bir coşkuyla uğurlayan Aydınlılar, AK Parti Aydın milletvekili adayları Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç’ı aralarına davet ederek, AK Parti’li adaylara sevgi gösterilerinde bulundu. Başaran’ın sahneden inmesini ardından Milli Takım marşı ile coşmaya devam eden kalabalık, Türk Bayraklarıyla marşa eşlik etti.
Şölenin finalinde sahne alan Ünlü Türkücü Uğur Işılak ise Aydınlılara tam anlamıyla bir müzik ziyafeti sundu. Sevilen türküleri ve Başbakan Erdoğan için yazdığı şiiri okuyan Işılak’a sevgi gösterinde bulunuldu. Kendisine özgü tavır ve minikleriyle beğeni toplayan Işılak’ın sazıyla yaptığı resital büyük alkış aldı. Işılak'ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden katılımcılar, elerlindeki bayraklarla coşkuyu doruğa çıkardı.
Gençlerin isteği üzerine “Vatan Sağolsun” adlı parçasını seslendiren Uğur Işılak, parçayı okumadan önce ‘vatan’ kavramının önemine işaret etti. Vatan olgusunun içerisinde şehitlerin kanının olduğunu ve bunun bazı kesimleri rahatsız ettiğini savunan Işılak, “Vatan kavramının içerisini boşaltmak isteyenler var bu ülkede. Şehitten dökülen kan olmasın diyorlar. Vatan kavramının içerinde iki cihan kriteri olmasın diyorlar. Diyor ki; vatan kavramının içerisinde din olmasın iman olmasın. Bu değerler olmazsa bu kadar askeri nasıl cepheye göndereceğiz. İsim vermeyeceğim ama siz bunların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bunlar ‘ya benim gibi inanırsın ya da bu ülkede yaşama şansın yok. Ya benim gibi giyinirsin ya da bu ülkeden okuma hakkın bile yok’ diyor. Fransa’da Almanya’da çok uzun süreler kaldım. Demokrasinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Başbakan’ın ifadesiyle bana bunu monşerler öğretmeye kalmasın” dedi.
Sahnesine politikayı asla taşımadığını ifade eden Işılak, “Ama ülke meselesini gündeme getiririm. Siyaseti siyasetçiler yapsın, politikayı politikacılar yapsın ama sanatçılarda ülke meselesine duyarsız kalmasın. Sanatçı sadece şuraya çıkıp, sırıtıp, kırıtıp, parasını alıp keyfine bakan adam olmamalı ülkemde. ‘Suya sabuna dokunmam’ deniyor. Ama bir yerin kirlendiği zaman suya da dokunuyorsun sabuna da. Suya sabuna dokunmak lazım. Buda sanatçının işi. Bu ülkeyi karış karış gezdim. Buda yetmedi Avrupa’yı karış karış 16 ülkeyi dolaştım, konserler yaptım. Amerika’yı, Avustralya’yı dolaştım. Tüm bu birikimlerle bir şeyler aktarmaya çalışıyorum. Ülkemi Almanya ile Hollanda ile ve Fransa ile kıyaslıyorum. Bundan 10 yıl öncesini kıyasladığımda ülkem hep eksi puan alıyordu. Yollar bakımından eksi alıyordu, ekonomisi bakımından eksi puan alıyordu, havalimanları bakımından eksi puan alıyordu, parasındaki 6 sıfır bakımından eksi puan alıyordu. Bunu siyasi kaygılarla söylemiyorum; Allah’a şükür ki ülkem geçen 10 yıl içerisinde vallahi çehre değiştirdi” diye konuştu. 
Birbiri ardına seslendirdiği “Bu Memleket Bizim” ve “Vatan Sağ olsun” türküleriyle coşkuyu doğruya çıkarak Işılak’a AK Partili vekil adayları ve parti yöneticileri de ellerindeki bayraklarla eşlik etti. Gecenin finalinde AK Parti ile özdeşleşen “Haydi Anadolu” türküsünü seslendiren Işılak, hayranlarına unutulmaz bir final yaşattı. Türküye hep bir ağızdan eşlik eden kalabalık grup, AK Partili vekil adayları ve yöneticilerin sahneye çıkıp Işılak’a türküsünde eşlik etmesiyle daha da coştu. Geceyi bu türküyle bitiren Işılak, vekil adaylarını kucaklayıp başarılar diledi.
İstasyon Meydanı dolduran binlerce kişinin izlediği ‘Gençlik Şöleni’nin sonunda hayranları Uğur Işılak ve Murat Başaran’a büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Hayranlarının ilgisiyle karşılaşan sanatçılar, boş bol fotoğraf çektirdi. Gecenin sonunda AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sami Güner Işılak ve Başaran’ı çiçek takdim ederek uğurladı.