AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Caploobna Aydın Mağazası İşletmecisi Orçun Şeker firma ile ilgili bilgiler vererek Aydınlılara kendilerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Şeker, “Caploonba, Orpak Mobilya’nın 28 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile faaliyetlerini sürdüren bir Türk markasıdır. Caploonba bugün üretiminin tamamını 40 dönüm arazi üzerine kurulu 12.000 metrekare kapalı alanda bulunan makine parkurları ile gerçekleştirmektedir. Caploonba E1 kalite img_8287.jpgbelgesi ile üretim standartlarını belgelendirmiştir.Malzeme seçiminden üretim aşamasına kadar olan tüm faaliyetler titizlikle yürütülmektedir. Türkiye'de 150 satış noktası ve yurtdışında 16 ülkede var olan konsept mağazaları ile büyümeye gitmiş; bu doğrultuda makine parkurunu büyütmüş ve tasarım ekibini güçlendirmiştir.Mobilyalarımız dünyadaki en son trendlere göre tasarlanmaktadır.insan sağlığını tehdit eden kansorejen atık ve zararlı bakteri taşımaz.dünya standartlarına uygun kalite ve dayanıklılık için CNC makine parkurlarında üretilmektedir. Avrupa Birliği tarafından mobilya üretiminde kullanımı sınırlandırılan formaldehit maddesini, AB standartlarına uygun miktarda içerir.Avrupa E1 standartlarına göre üretilmiş, sağlıksız vernik ve yüksek dozda formaldehitten arınmıştır. Üretim aşamasında herhangi bir sertifikalandırma yapılmayan, kalitesi kanıtlanmamış hammadde kullanılmamaktadır.modüler olması sayesinde defalarca söküp takılabilen ve kolayca taşınabilen ,dayanıklı yongalamdan üretilmektedir” dedi.

Aydınlılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Şeker, “Açılışımızdan bu yana kısa süre geçmesine rağmen halkımız bizi benimsedi. Evli çiftlerin anne-baba olma heyecanına ortak olmak çok güzel bir duygu. Mağazamızdan ayrılırken gözlerinden okunan mutlukları benim ve personelimizin tüm yorgunluğunu alıyor. Şimdiye kadar mağazamıza uğramamış ve yeni anne-baba olacak tüm herkesi Aydın-Muğla Karayolu 5.Km’de bulunan mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.
aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

dsc_9275.jpg

dsc_9281.jpg

dsc_9285.jpg

dsc_9291---kopya.jpg

,dsc_9300.jpg