Aydın Tarım İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, gündüzleri tarlasında çalışan üreticilerle gece toplantıları bir araya gelip bilgilendirme yapıyor.
Tarım İl Müdürü Muhsin Temel"in de uzman ekiplerle birlikte katıldığı gece köy ziyareti başta Aydın il merkezi olmak üzere il genelinde Tarım İlçe Müdürlükleri tarafından sürdürülüyor. Hasat mevsiminin gelmesiyle birlikte üreticilerin gündüzleri genellikle tarla ve bahçelerinde meşgul olması nedeniyle geve planlanan eğitim toplantılarında hem üreticilerin sorunları yerinde dinleniyor hem de üreticilere gelişen imkanlar ve zaman zaman etkili olan zararlılar ile hastalıklar hakkında bilgi veriliyor.
Köy kahvelerinde gerçekleşen gece eğitim toplantılarında Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim Şube Müdürü Şakir Karakaya ve Bitki Koruma Şube Müdürü Fatih Küçüktaban ile Bitki Koruma, Çiftçi Eğitim ve Destekleme şubelerinden uzmanlar üreticilere çeşitli konularda bilgiler veriyor.
Hasat sezonunun gelmesiyle birlikte üreticilerin gündüzleri köy kahvelerinde bulunmaması nedeniyle gece eğitim programı düzenlemeye karar verdiklerini açıklayan Tarım İl Müdürü Muhsin Temel, Tarım İl Müdürlüğü olarak üreticilerin sorunlarını bizzat ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiklerini söyledi. Temel, bu toplantılarda üreticileri gelişen yeni tarımsal yöntemler hakkında bilgilendirmeyi amaçladıklarını kaydetti.