AYDINPOST ÖZEL HABER - Yeni eğitim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Özel Aydınkent Okulları bünyesinde Fen ve Anadolu Lisesi olacak. Fen Lisesi bölümü ise, Aydın’daki tek özel fen lisesi özelliğine sahip olacak.

HUZUR ve GÜVENLİ EĞİTİM

1500 metrekarelik alanda huzurlu ve güvenli eğitim vadeden Özel Aydınkent Okulları, 9. sınıf kayıtlarını TEOG sınav sonuçlarına ve yapılan sözlü mülakat sonuçlarına, ara sınıf öğrencilerini ise kendi bünyesinde yaptığı test sınavına ve sözlü mülakat sonucuna göre kabul ediyor.

12 KİŞİLİK SINIFLARDA VIP EĞİTİM

12 kişilik sınıflarda VIP eğitim vermeye hazırlanan Özel Aydınkent Okulları’nda 20’den fazla öğretmen öğrencilerle yakından ilgilenecek ve sadece derslerde değil, sosyal hayatlarında da onlara destek olacak.

HEM ANADOLU, HEM DE FEN LİSESİ

Özel Aydınkent Okulları, uygulanan sınavlar sonucunda seçtiği öğrencilerini, deneyimli ve alanında uzman öğretmenlerle buluşturacak. Özel Aydınkent Okulları, hem Anadolu Lisesi, hem de Fen Lisesi olarak eğitim verecek.

3D VIP SALON TEKNOLOJİSİ KULLANACAK

Özel Aydınkent Okulları, öğrencilerin konuları anlama hızını ve akılda kalıcılığını artırmak amacıyla görüntüyü daha derin gösteren 3D teknolojisini derslerinde kullanacak.

Fen bilimleri, fizik, kimya, biyoloji, matematik, geometri ve coğrafya derslerinden konular içeren 600’den fazla video, animasyon ve simülasyonları öğrenciler özel 3D sınıfında izleyebilecek ve konuları daha iyi anlayacak.

Öğrenciler, okulda bulunan sinema ve sunum salonunu; fizik, kimya, biyoloji laboratuvarlarını aktif olarak kullanabilecek.

ÖĞRENCİLER SOSYALLEŞECEK

Özel Aydınkent Okulları’nda öğrenciler, yeteneklerine göre sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere aktif katılabilecek.

Kulüp çalışmaları; bilim ve teknoloji kulüpleri, sanat ve kültür kulüpleri, spor branşı kulüpleri, toplum yararı kulüpleri olmak üzere dört temel alanda yürütülecek.

Dileyen öğrenciler, hitabet ve diksiyon gibi seçmeli dersler de alabilecek.

HEM BAŞARILI, HEM DE KİŞİLİKLİ BİREYLER YETİŞECEK

Aydınkent Okulları Kurucusu Aydın Kalay “Kalabalık öğrenci grupları ile yapılan çalışmalarda her öğrenciye istenilen ilgiyi göstermek çoğu zaman mümkün olmamakta.

img_6411-002.jpg

Bu nedenle aldığımız öğrencileri hem akademik olarak çok başarılı, hem de öz güveni yüksek, kendisini her alanda en iyi şekilde ifade edebilen, sosyal, karakterli ve lider kişilikli bireyler yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Kalay, yabancı dil öğretme konusunda farklı yöntemler kullanacaklarını ve dili gerçekten öğreteceklerini, bu konuya çok önem verdiklerini söyledi.

img_6421.jpgimg_6424.jpgimg_6425.jpgimg_6428.jpgimg_6433.jpgimg_6439.jpgimg_6441.jpgpnaroma1.jpg