AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Genel Seçimlerde Aydın Milletvekili olarak seçilen 7 isim Aydın Adliyesi'ne gelerek mazbatalarını aldı.

Aydın Adliyesi'ne ilk gelen isim Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak oldu. Uzunırmak Adliyeye MHP İl Başkanı Hasan Muti ile birlikte geldi.

MHP'li Milletvekili Uzunırmak'ın ardından adliyeye gelen parti Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Bülent Tezcan, Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın ile birlikte CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, İnciliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, CHP İlçe Başkanları ve çok sayıda partili ile birlite geldi.

Adliyeye son gelen Milletvekilleri ise Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekinç Kılınç oldular. Ak Partili vekilleri de AKP Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı A.Celal Kavcar ve çok sayıda partili yanlız bırakmadı.

Mazbatalarını alan Aydın Milletvekilleri MHP'li Uzunırmak ve CHP'li vekiller basın mensuplarına birlikte poz verirken, AK Parti Milletvekilleri ise en son mazbatalarını alarak adliyeden çıkan vekiller oldu.

Mazbatalarını alan vekiller Aydın Milletvekili olmanın verdiği gurur ile, Aydın için ellerinden geleceklerini ifade ettiler.

AYDIN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, "Aydın için çalışmaya devam edeceğim, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

HEDEF 4'TÜ AMA 3 MİLLETVEKİLİ İLE 1.PARTİ OLDUK

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, "CHP olarak hedeflerinin 4 olduklarını fakat 3 vekil ile Aydın'da birinci parti çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden vekiller Aydın halkının yüzünü kara çıkarmayacağız dediler.

HEDEF 2023

Hefef 2023 paraolasıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın Milletvekilleri, Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekinç Kılınç, "Ak Parti olarak 2002'den bu güne çalıştık ve önümüzdeki dönemde de çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye" diye konuştular.

Aydın Milletvekilleri konuşmalarının ardından Adliye önünde basın mensuplarına toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

dsc_0037.jpg

dsc_0041.20110620181420.jpg