AYDINPOST ÖZEL HABER-  HAIRİST’in organizasyonunda her yıl düzenlenen yılın kuaförü yarışmasına hazırlanan Yavuz Kuaför ’ün çalışanları Murat Kaya ile Yunus Bulut, finalde şekillendirme ve topuz dalında ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor.

KAYA İLE BULUT, AMACIMIZ AYDIN’IN TANITIMINA KATKIDA BULUNMAK

Finalist olan Murat Kaya ile Yunus Bulut ‘’amacımız Aydın’ı tanıtmaktır. Çok küçük yaşta başladığımız kuaförlük mesleğini severek yapıyoruz. Bu zaman zarfında Türkiye çapında yapılan birçok saç stil yarışmasında dereceler aldık. Bundan sonraki hedefimiz daha çok çalışarak Aydın’a Türkiye birinciliği kazandırmak’’ dedi.

HAIRİST HAKKINDA

Merkezi Londra’da bulunan HAIRİST, Sağlam temellere dayalı eğitim veren öğrencilerini bir adım ileriye taşıma misyonu ile Kariyer Eğitim Kurumları kuaförlük sektörüne kazandırdığı nitelikli elemanlar gibi moda tasarım öğrencilerinin vizyonunu genişleten akademidir. Yarışmada yılın kuaförü unvanını kazanan kişi Londra'da düzenlenecek Alternative Hair Show bünyesindeki Visionary Awards yarışmasına finalist yarışmacı olarak katılma hakkını kazanacak.

 

14458941_672552512910729_2064371214_n.jpg