Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de Desteklenen Yatırım Konuları ve Yeni Yatarım Teşvik Paketinin Sağladığı İmkânlar’ hakkında seminer düzenleyerek Aydınlı işadamları ve sivil toplum örgütleri bilgilendirildi.
Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminere Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Aydın Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Yücel Yavuz, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın KOSGEB Müdürü Turgut Gözen, TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Özcan Petekkaya, Aydınlı işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan seminere konuşmacı olarak Türkiye Kalkınma Bankası’ndan Yücel Özbilgin katıldı.
TÜMSİAD’ın amaçları ve çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından seminerin açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya, yeni yatırım teşvik paketinin açıklandığını dikkat çekerek, Aydın’daki işletmecileri ve sanayicileri, Türkiye’deki yeni yatırım teşvikleri ile ilgili olarak bilgilendirmek istediklerini söyledi.
Seminer, Türkiye Kalkınma Bankası’ndan Yücel Özbilgin’in, teşvik paketiyle ilgili sunumuyla son buldu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg