Gökdemir ayrıca Karacasu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenlenen ‘Gençler Geleceğimizdir’ proje kapsamında okullarında başarı sıralamasında birinci olan öğrencileri altınla ödüllendirdi. Ataeymir Ortaokulu bahçesinde düzenlenen ‘Gençler Geleceğimizdir’ projesi ödül töreni ve laboratuvar açılışına Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, Garnizon Komutanı Okan Öztürk, Belediye Başkanı Mustafa Büyüyapıcı, Gökdemir İnşaat sahibi Mehmet Gökdemir, ilçede bulunan kurumların daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Ataeymir Ortaokulu Müdürü Nadir Kambak, ‘Eğitime desteğini esirgemeyen, bizlere yön veren Sayın Kaymakamımız Yavuz Gül’e, ilçemizde eğitim kalitesinin yukarı taşınması için birçok çalışmaya imza atan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aşkın Güneş’e, okulumuza yardımlarını geleneksel hale getiren sadece bu yıl okulumuza fen laboratuarı, çocuk oyun alanı, kırtasiye ve çeşitli yardımlar yapan hayırsever Mehmet Gökdemir’e teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Törenin ardından Ataeymir Ortaokuluna Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataeymirli İş Adamı Gökdemir İnşaat sahibi Mehmet Gökdemir tarafından yaptırılan Fen Laboratuarının açılışı gerçekleştirildi. Kaymakam Yavuz Gül, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve Mehmet Gökdemir’in açılışını yaptığı laboratuara Mehmet Gökdemir’in adı verildi. 24 kişilik laboratuvarda ve 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin fen derslerini uygulamalı olarak yapabilecekleri malzeme ve ekipmanlar bulunuyor.

İş adamı Gökdemir, açılışın ardından yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın başarısı çok değerli ve önemli bizler için. Bu nedenle çocuklarımızın başarısı adına ne gerekiyorsa hayırseverler olarak bunları yapmaya çalışıyoruz. Bu yardımlarımız geleneksel bir şekilde sürecek” dedi.