10 kuşaktır tekstil ve hazır giyim alanındaki deneyimini, 1965 yılında temeli atılan Aydınlı Grup ile kurumsallaştıran Kavurmacı Ailesi"nin 11"inci kuşağı, babaocağı Aydın"a yatırıma hazırlanıyor.
Aydınlı Grup"un kurucusu Mustafa Şevki Kavurmacı"nın ev sahipliğinde, Aydın"ın en yeni ve modern alış-veriş merkezi olan Forum AVM"de yer alan Pierre Cardin ve U.S. Polo mağzalarının açılışına başta Aydın Valisi Mustafa Malay olmak üzere kentin tüm ileri gelenleri ve Aydınlı Grup"un üst yönetimi de hazır bulunacak.
Aydınlı Grup, 10 kuşaktır tekstil alanında faaliyet gösteriyor ve bugün, aradan geçen 43 yılın sonunda dünya çapında kabul görmüş saygın moda markalarının üreticisi ve temsilcisi olarak Türkiye'nin en büyük hazır giyim kuruluşlarından biri. Sadece Türkiye değil, Ortadoğu'dan Balkanlar'a uzanan geniş bir coğrafyada Pierre Cardin, Cacharel, U.S. Polo Assn. ve Becon gibi uluslararası markaların lisansörlüğünü yapan Aydınlı Grup, bugün 3 bine yakın çalışanıyla Türkiye Ekonomisi"ne değer katıyor. Türkiye çapında 150"ye yakın perakende satış mağazası, 3 alışveriş merkezi ve 500"ü aşkın satış noktasıyla hazır giyim sektörünün önde gelen kuruluşu, şimdi 10 kuşaktır ismini aldığı ve güç kazandığı Aydın"a minnettarlığını göstermek için Aydın"a yatırıma başlıyor.
Aydın"daki ilk mağazalarını yeni Forum AVM"de açacak olan Aydınlı Grup, bu çok ses getirecek alışveriş merkezine U.S. Polo Assn. ve Pierre Cardin mağazaları ile giriyor.
Tüm Aydınlı Grup yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunacağı ve 31 Ekim"de yapılacak 2 mağaza açılışına Aydın milletvekilleri ve ilin önde gelen yöneticileri ile kanaat önderleri davetli. Pierre Cardin ve U.S. Polo Assn. mağazalarının açılışını Aydın Valisi Mustafa Malay ve Aydınlı Grup Onursal Başkanı Mustafa Şevki Kavurmacı birlikte gerçekleştirecekler.