Karya Restaurant’ta düzenlenen seminere Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Necdet Çokhamur, Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ ile Aydınlı fırıncılar katıldı. Fırıncılara yönelik semineri Türkiye Fırıncılar Federasyonu Ege Bölgesi eğitimlerinden sorumlusu Yusuf Vangöl verdi.

Seminerde konuşan Aydın fırıncılar odası Başkanı Kemal Akdağ, Aydınlı fırıncıların daha iyi şartlarda üretim yapabilmesi için semineri organize ettiklerini ifade etti. Katılımın yoğunluğundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Akdağ şunları söyledi: “Aydınlı hemşehrilerimize daha güzel hizmet sunmak için Aydınlı fırıncılar olarak elimizden geleni yapacağız. Bizim için faydalı bir seminer oldu”

Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Necdet Çokhamur ise, hijyenin gıda için olmazsa olmaz olduğunu ifade etti. Aydın’daki katılımı olağanüstü olarak niteleyen Çokhamur, “Gıdada verilen eğitimin önemi büyük. Semineri veren Yusuf Vangöl, ince detayları fırıncı arkadaşlarımızın anlayacağı şekilde verdi. Seminerlere Aydın’ın ilçelerinde de devam edeceğiz” diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png