Fanatik Beşiktaş taraftarı Kızılarslan mağazasındaki ürünlerde yaptığı kampanyayı futbol gündemindeki şike olaylarına atıf yaparak sarı-lacivert renkteki, “Fiyatlar bile küme düştü Aziz hemşehrilerimiz” pankartıyla duyurdu.
Karadenizli bir tekstil işletmecisinde böyle bir esprili pankartı gördüğünü belirten Kızılarslan, “İnternetten gördüğüm pankarttan esinlendim. Amacım kesinlikle Fenerbahçe’yi rencide etmek değil. Fenerbahçe’nin küme düşmesini istemem. Müşterileri mağazama çekmek amacıyla böyle bir pankart astım” dedi.
Kendisinin dünyaca ünlü Beşiktaş’ın çarşı Grubu’nun Aydın temsilcisi olduğunu belirten Kızlarslan, “Ara-sıra İstanbul’a maçlara da gidiyoruz. Ben, Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birbirleri olmadan ligin tat vermeyeceğini düşünüyorum. Pankartta olumsuz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sadece reklamı amaçladım” diye konuştu.
Belli dönemlerde dükkanında kampanyalar yaptığını vurgulayan Kızılarslan, Aydın’daki 400 boyacıya sms yoluyla ulaşarak kampanyalar hakkında bilgilendirdiğini sözlerine ekledi.