GALATASARAY"ın genç yıldızı Aydın Yılmaz"ı, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yere göğe sığdıramadı. Mehmet Yıldız transferinde kiralık olarak kırmızı beyazlı forma için adı geçen genç oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediğini dile getiren Uygun, "Aydın genç ve geleceği parlak bir oyuncu. Oyun gibi bir futbolcuyu takımımda görmek isterim. Yıldız futbolcu yerine Aydın gibi genç bir ismi alarak uzun vadeli büyük işler gerçekleştirip, onu futbol dünyamıza kazandırmak bana gurur verir. Kendisi Sivasspor forması giymek isterse kapımız açık. Ben onu Arda Turan ayarına getirip, takımına gönderirim" diye konuştu.

Biz ondan yararlanırız

Başkanları Mecnun Odyakmaz ile yaptıkları toplantıda Mehmet Yıldız"ın satılması halinde Galatasaray"dan ilk istediği oyuncunun Aydın olduğunu da dile getiren Uygun, şöyle devam etti:

"Mehmet ile yollarımız ayrılırsa bizim yüzde elli gücümüz azalır. Ama genç Aydın"ı alırsak takımın gücü yüzde 60"a çıkar. Ben heyecan duyacak, başarıya aç oyuncularla birlikte olmak istiyorum. Bunların başında da Aydın geliyor. Onu çok beğeniyorum. Galatasaray kendisinden yararlanamıyorsa, biz ondan yararlanmak isteriz. Onu sağlam ve daha bilinçli bir Aydın olarak buradan uğurlarız. Benim Sivasspor"da daha yapacak çok işim var. Türk futbolunda takımımla ve yetiştirdiğim oyuncularla bir yerlere gelmek peşindeyim." HÜRRİYET