Türkiye Wushu Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Aydın Kung Fu Spor Kulübü ile Karaca Spor Kulübü organizatörlüğünde ‘Wushu-Kung Fu Festivali’ yaklaşık 150 sporcunun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Efeler Atatürk Spor Salonunda Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Wushu - Kung Fu Festivaline İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Antalya, Yalova ve Diyarbakır illerinden yaklaşık 150 sporcu katıldı. Wushu - Kung Fu Festivali minikler, küçükler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere 4 kategoride düzenlenen wushu yarışmaları izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle Tao gösterilerinde shaolin kung, fusu, kılıç, mızrak, sopa, kungfu koreografileri ile yeteneklerini sergileyen sporcular izleyiciler tarafından tam not aldı.

Wushu - Kung Fu Festivalinde Sanda kategorisinde 20 sıklette gerçekleştirilen müsabakaların 11 sıkletinde Aydınlı sporcular altın madalyanın sahibi oldu. Müsabakalar neticesinden Sanda ve Tao kategorilerinden derece elde eden sporculara Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya takdim edildi. Müsabakalara katılan kulüplere, antrenörlere, hakemlere ve festivale destek veren sponsorlara plaket takdim edilmesiyle Wushu - Kung Fu Festivali son buldu.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA İNDİR!

20161206aw920574_02.jpg