Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 06 - 08 Aralık 2016 tarihleri arasında Efeler Atatürk Spor Salonunda ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) Voleybol Grup Eleme müsabakalarına erkekler grubuna Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi katıldı.

Bayanlar grubunda ise İzmir Yaşar Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi voleybol takımları mücadele etti.
“Erkeklerin Grup Birincisi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi”
Erkekler kategorisinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Denizli Pamukkale Üniversitesini 3-0, Manisa Celal Bayar Üniversitesini 3-2 ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini 3-1’lik skorlarla geçerek gruptan birinci olarak bir üst tura çıkmayı başardı.


“Bayanlarda Gruplardan Çıkan İzmir Yaşar Üniversitesi”
Bayanlar kategorisinde gruptan çıkmak için mücadele eden takımların arasında İzmir Yaşar Üniversitesi mükemmel bir performans ile Manisa Celal Bayar Üniversitesini, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesini ve Denizli Pamukkale Üniversitesini 3-0’lık skorlarla geçerek gruptan birinci çıkarak üst tura yükselmeye hak kazandı.