Fatih Bilgi İşlem, kurumların ve bireylerin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek kaynaktan tedarik ederek müşterilerine kolaylıklar sağlıyor. Kişiye ve kuruma özel çözüm seçenekleri sunarak müşterilerinin daha iyi performans almalarına olanak tanıyor. Teknolojiyle birlikte hızla değişen yaşamlarımıza entegre hizmetler sağlayan firma, ticaretten güvenliğe kadar çok geniş bir yelpazede ürün seçenekleri sunuyor.

FİRMALARIN DÜNYAYA AÇILMALARINI SAĞLIYORUZ

Fatih Bilgi İşlem, geleneksel ticaret yöntemlerinin yavaş yavaş gözden düşmesi, yenilikçi ve teknolojik yöntemlerin tercih edilir olduğu bu dönemlerde kişilere ve kurumlara kendi e- ticaret sitelerini açmaları konusunda çalışmalar yaparak dünyaya açılmalarını sağlıyor. Restorant ve kafe işletmelerinin ön analizlerini yapan Fatih Bilgi İşlem, müşteri talepleri doğrultusunda sistemlerinin kurulmasını ve çalışmasını sağlıyor. İşletmelere sundukları çözümlerle şirketlerin bilgilerini tek platformda topluyor, işletme maliyetlerini daha kolay ve doğru bir şekilde takip etmenizi, karar verme süreçlerine kısaltarak hız ve verimliliği arttırıyor. Sunduğu bu hizmetlerle Fatih Bilgi İşlem firmalara rakipleri karşında fark yaratmasına zemin hazırlıyor. Dijitalleşen dünyaya açılan kapınız olma yolunda iddialı olan firmanın yazılımcıları Gökhan Akçınar ve Ercan Yabaş, hizmetlerini gazetemiz aracılığıyla anlattı. İki yazılımcı öncelikle başarılarının formülü için “daha mutlu işletmeciler”, “daha fazla hizmet”, “hep en iyisi ve yenisi” diyor. Akçınar ve Yabaş, “Biz müşterilerimizin ihtiyaçları ve memnuniyeti için, iletişim sektöründeki yenilikleri takip eder, kurumlara ve bireylere verimliliklerini yükseltecek en uygun iletişim ürün ve sistemlerini sunar, çalışanları, iş ortakları ve müşterileri ile öğrenen, yaratıcı ve paylaşımcı ilişkiler kurarız. Böylece; çalışanlarımızın, temas halinde olduğumuz kurum ve bireylerin, birlikteliğimizden duymalarını arzu ettiğimiz mutluluğu en üst düzeyde tutmaya çalışarak, iletişim dünyasının saygın üyelerinden biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

AMAÇ SADECE YAZILIMI SATMAK DEĞİL, MÜŞTERİLERE HER ANLAMDA DESTEK OLMAK

Firmanın tecrübeli yazılımcıları şöyle devam etti: “Piyasadaki bazı firmaların amaçları sadece yazılımı satmak olduğunda Aydın ilinde birçok firma mağduriyet yaşamaktadır. Firmamız müşteri bazlı özel çözümler ürettiğinden dolayı satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri ile Aydın ilinin öne çıkan firmaları tarafından tercih edilmekte

NETSİS ÜRÜN AİLESİNİN AYDIN'DAKİ YETKİLİ DESTEK VE SATIŞ ORTAĞIYIZ 

Netsis Ürün Ailesinin Aydın ilinde Yetkili iş ortağı olan firmamız; ön muhasebe, genel muhasebe, üretim takibi, perakende otomasyonları müşteri isteklerini göz önünde bulundurarak kuruyoruz ve düzenli olarak çalışmasını sağlıyoruz” dedi. Firma, bünyesinde bulunan tecrübeli ve sertifikalı personel ile KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarını yerinde analiz ederek müşteriye özel çözümler üretip müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaçlıyor.

 

Fatih Bilgi İşlem
Ramazanpaşa Mh. Barbaros C. Bedesten İş Merkezi No: Z-122
Tel: 0256.212 11 18

www.fatihbilgiislem.com

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA