Ata Mahallesi iftar sofrasındaki iftar yemeğinin ardından, tiyatro oyuncuları Veysel Diker ve Zuhal Yalçın tarafından sahnelenen oyuna Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkan yardımcısı Şefika Çoban, Aydın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kemer Mahallesinde olduğu gibi, Ata Mahallesinde de vatandaşları ve çocukları oyunun içine dahil eden Veysel Diker, Ata Mahallesi sakinlerine keyif dolu dakikalar geçirtti.
Oyun esnasında ve oyun sonrasında Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na mahallelerinde düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.
Oyun bitiminde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başarılı performanslarından dolayı tiyatrocular Veysel Diker ve Zuhal Yalçın’a çiçek takdim etti. Tiyatro sanatçısı Veysel Diker’de Başkan Çerçioğlu’na Aydın halkıyla buluşmalarına gösterdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu.
Aydın Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Adalar Manzaralı Hayat” isimli müzikli güldürü oyunu üçüncü gününde TOKİ’de sahnelendi. TOKİ iftar sofrasındaki yemek sonrasında sergilenen oyunda vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı. 

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

20120810aw000362_04.jpg