Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, Bridgestone markası ile Aydın’daki dördüncü satış ve servis noktası hizmete girdi. 2002 yılından bu yanan Bridgestone bayiliğini yürüten Aydın Ticaret tarafından açılan mağazada, araç sahiplerine lastik alımı ve oto bakımı konularında hizmet verilecek.

Bridgestonemağazasında Lassa, Bridgestone ve Dayton markalı lastiklerin yanı sıra Energizer akü ve çeşitli jant markalarının da satışı yapılacak.

Ayrıca toplam 195 m2 kapalı alanı içindeki 60 m2’lik servis alanında lastik tamiri, sökme-takma işlemi, balans ayarı, rot ayarı,nitrojen gazı ve lastik otel hizmeti verilecek.

Brisa Tüketici Ürünleri Satış Direktörü Yakup Demir,Aydın’da açılan yeni şubeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Aydın’dauzun yıllardır bayiliğimizi yürüten Aydın Ticaret ile yakın ve verimli bir iş birliği sürdürüyoruz. Bu iş birliğimiz bugün 4. şubeye ulaştı. Kentte yaşayan ve yolculukları sırasında yolu Aydın’dan geçen araç sahiplerine, en kolay, en kaliteli, en ekonomik ve hızlı şekilde hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Aydın Ticaret Genel Müdürü Salih Aydınise “Yeni mağazamızda, kaliteden taviz vermeyen iş anlayışımız doğrultusunda, gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunacağız. Brisa’nın gücünü ve desteği arkamıza aldığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz” diye konuştu.