AYDINPOST HABER SERVİSİ(ÖZEL)-Aydın Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde geniş katılımla temel atma törenini gerçekleştirdiği yeni terminal kompleksi mühürlenerek işçilerin çalışmaları durduruldu.

Aydın Belediyesi'nin 1 Haziran 2013 tarihinde bitirmeyi planladığı yeni otogar inşaatı bugün mühürlendi.

Ahmet Gözen yasal yaptırımını açıklamıştı!

174366.jpg

Çeştepe Belediyesi'nce mühürlendiği öğrenilen otogar inşaatının ruhsatsız olması nedeniyle mühürleme işleminin gerçekleştiği öne sürüldü.
 
Geçtiğimiz hafta Aydın Valisi Kerem Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'in de katıldığı törenle temeli atılan yeni otogar inşaatınde tüm işler durdu.
 
İnşaat alanının mühürlenmesi sonrasında yeni otogar alanına giden Aydınpost ekibi de engellenmeye çalışıldı.
 
Engellemelere rağmen alanda çekim yapmayı başaran Aydınpost ekibinden Murat Uçkaç'ın alandan aldığı o mühürleme fotoğrafları...
 
aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png
 
09.20120613204716.jpg
10.20120613204726.jpg
11.20120613204735.jpg
 
AYDIN VALİSİ KEREM AL MÜHÜRLEMEYİ DEĞERLENDİRDİ
Otogar inşaatının mühürlenmesi olayıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Kerem Al, “Belediyeler arasında evraklar konusunda bir kopukluk yaşanmış. Resmi kurumlar daha sonra alabildikleri için ruhsat alma işlemlerini pek önemsemiyor. Bunun için bu olay yaşanmış ancak tatlıya bağlandı” dedi.
Öte yandan; Aydın Belediyesi ile Çeştepe Belde Belediyesi arasında yaşanan mühürleme krizinin ardından gerekli görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Yapı Ruhsatı ile ilgili eksik belgelerin Aydın Belediyesi tarafından Çeştepe Belde Belediyesi’ne verilmesinin ardından en kısa zamanda mührün kaldırılarak, inşaat çalışmalarına kaldığı yerden devam edileceği kaydedildi.