Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından düzenlenen ‘3. Şiir ve Kitap Sergisi’ Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Sergi Sarayı’nda açıldı. Serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Hanife Çoban, Aydın İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz ve Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği üyesi yazar ve şairler katıldı.
Sergi açılışında konuşan Dernek Başkanı Şükrü Öksüz, “Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği olarak geleneksel hale gelen Şiir ve Kitap Sergilerimizi bu yıl üçüncü kez düzenliyoruz. Bu sergide şu anda 56 şair ve yazarın 230 adet şiir ve 60 çeşit kitabı sergileniyor. Şairler ve yazarlar yeni eserlerini böylece gün yüzüne çıkarmış oluyor. Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği olarak benzer faaliyetlerimizi daha da geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 3. Şiir ve Kitap Sergisi’nin açılışı
İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Belediye Başkan Yardımcısı Hanife Çoban tarafından gerçekleştirildi. 8 Ağustos 2011 tarihine kadar açık kalacak olan Şiir ve Kitap Sergisi’nin her gün 11.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceği belirtildi.