Aydın’dan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Germencik Belediye Spor Kulübü, Kuşadası Belediye Spor Kulübü ve Burdur ilinden Burdur Mücadele Sporları Kulübü müsabakalara katıldı. 05 Şubat 2016 tarihinde Aydın Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Burdur Mücadele Sporları Kulübünü 3-0; Kuşadası Belediye Spor Kulübü, Germencik Belediye Spor Kulübünü 3-0 mağlup etti. 06 Şubat 2016 tarihinde Aydın Lisesi’nde yapılan müsabakalarda Kuşadası Belediye Spor Kulübü, Burdur Mücadele Sporları Kulübünü 3-0; Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Germencik Belediye Spor Kulübünü 3-0 mağlup etti. Son gün olan 07 Şubat 2016 tarihinde Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Burdur Mücadele Sporları Kulübü, Germencik Belediye Spor Kulübünü 3-1, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ise Kuşadası Belediye Sporu 3-1 mağlup etti.
Büyük Bayanlar Bölgesel Lig Grup Müsabakaları sonucunda namaglup olarak gruptan çıkmayı başaran Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Bayan Voleybol Takımı 3. Lige terfi maçları olan Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

AYDIN ERKEKLERDE DE PLAY-OFF’TA

Yine 05 - 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Muğla ilinde gerçekleştirilen Büyük Erkekler Bölgesel Lig Grup müsabakalarına Aydın’ı temsilen katılan Yenipazar Gençlerbirliği Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı üç Muğla takımının içinden namaglup olarak gruptan 1’inci olarak çıkarak 3. Lig Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Play-Off’a kalan erken ve bayan takımlarını kutlayan İl Müdürü Bekir Çeker,Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizi Büyük Bayanlar 3.Lig Play-Off müsabakalarında temsil edecek olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Spor Kulübüne ve Büyük Erkekler 3.Lig Play-Off müsabakalarında temsil edecek olan Yenipazar Gençlerbirliği Spor Kulübüne başarılar dileriz” dedi.

20160209aw654861_02.jpg