Aydın ve Muğla illeri arasındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 6 hektarlık alan zarar gördü. 
 
Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'ne bağlı Güre köyü ile Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'ne bağlı Çamlıyurt Köyü arasındaki ormanlık alanda, saat 20. 00 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeden Yükselen dumanları gören köylüler yangını, söndürme ekipleri ve güvenlik güçlerine bildirdi. 
 
Aydın, Nazilli, Bozdoğan, Çine, Muğla, Yatağan ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlükleri'ne bağlı 15 arazöz, 60 yangın işçisi ile karadan, 1 helikopterle de havadan müdahale edilen yangında, yaklaşık 6 hektar kızılçam ve fıstık çamı ormanı zarar gördü. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın sonucunda alevler kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Aydın Bozdoğan İlçe Jandarma ekipleri yangının çıkış nedeninin araştırıldığını kaydetti. Geçtiğimiz yıl temmuz ve ağustos aylarında aynı bölgede irili ufaklı 50'nin üzerinde yangın çıkmış, yangınların kasıtlı çıkarıldığı iddia edilmişti. Bölgede şu ana kadar da 10'un üzerinde yangın çıktı. - Aydın / Bozdogan