İncirinden kestanesine, kurutulmuş dolmalık patlıcanından pembe domatesine kadar ilin tüm ürünlerinin tanıtıldığı stant yoğun ilgi gördü. Özellikle genetiği değiştirilmiş Aydın"a has pembe domates Başbakan Recep Tayyip Erdoağan"ın eşi Emin Erdoğan'ın ilgisini çekti. Uzun süre Aydın standındaki ürünleri inceleyen Emine Erdoğan ve diğer katılımcılara AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli tarafından, ilin ve ürünlerin tanıtımı yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin tarafından organize edilen "Sağlıklı Yaşam ve Beslenme ' konulu toplantıya başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bakan ve milletvekili eşleri, il belediye başkanlarının eşleri, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti İstanbul Milletvekili Güldal Akşit, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan"ın eşi Zeynep Babacan çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu"nun 'Sağlıklı Yaşam ve Beslenme' konulu sunum yaptığı programda Aydın İl Kadın Kolları tarafından ilin organik ve yöresel ürünlerinden oluşan tanıtım standı kuruldu.

Program hakkında bilgi veren AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli “Organik sertifikalı ve yöresel yiyeceklerin yer aldığı Aydın standında en çok ilgiyi genetiği değiştirilmemiş pembe domatesler ve incir çekti. Doğal sıkma zeytinyağı, yeşillikler, çam fıstığı, kestane, kurutulmuş yiyecekler, taze meyve ve kan pancarlarını tüm katılımcılara tanıttık” dedi.

Özellikle Emine Erdoğan Aydın ürünlerine yoğun ilgi gösterdi. Genetiği değiştirilmemiş pembe domatesler hakkında bilgi aldı. AK Parti Aydın İl Kadın Kolları üyeleri, Aydın ürünlerinden oluşan hediye paketini Emine Erdoğan"a sundu.