AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu lokma hayrında şu açıklama yapıldı:

 “Tarih şan ve şerefle dolu büyük Türk Milletinin vatan sevgisinin, şahadetle imtihan olan ve mübarek topraklara bedenlerini kalem, kanlarını mürekkep yapan, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Şehitler devşirme ve dönme zihniyetlerin , milli duygu ve bilinçten yoksun sözde aydınların, karanlık mahfillerde filizlenen ihanet senaryolarını yırtıp atanlardır. Şehitler vatanın ve milletin, bekası ve mutluluğu için canlarını feda edecek kadar benliklerinden vazgeçmiş yüzbinlerce milli kahramanın, ilahi bir mücadele gücü ile Türk Milleti’ni yüceltmede ihtişamlı ve mukaddes bir hatırasıdır. Şehitler; Türklüğü küçümseyen, onuruna ve kutsallarına el ve dil uzatmaya yeltenen, Türk Milleti’nin gücünü imtihan etmeye kalkışan bu günkü ihanet odaklarını nasıl bir sonucun beklediğini anlamaları açısından ders almaları gereken tarihi bir ibret  ve ihtar vesikasıdır.

Şehitler; tarihin her döneminde emperyalist güçlerin Türk Milleti’nin varlığına kasteden   girişimlerine, inanç ve azimle karşılık verilmiş, çok yönlü saldırı ve tertipler milletimiz tarafından her zaman boşa çıkarılışlarının anıtlarıdır.

Bölücü teröre karşı gösterilen amansız mücadelede kahramanca mücadele ederek şehit düşen Türk evlatları, söz konusu vatan olduğunda nelerin yapılabileceğini bu zamana kadar dosta düşmana açık bir biçimde göstermiştir.

Terörle mücadelede kahramanca görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmak her Türk’ün görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı, Türk Milleti’nin birliği uğruna kahramanca görev yaparken şehit düşen kahraman yiğitlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ülkücü şehitlere Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. 

dsc_0047.20111014140159.jpg