Önemli bir geçiş güzergahında bulunan karayolunun trafiğe kapatılması sonucu oluşan uzun kuyruklarda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.
İzmir-Aydın-Denizli E 87 Karayolunun Aydın şehir merkezi bölümünde yer alan Evliya Çelebi Kavşağı"nda Aydın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince alt yapı çalışması başlatıldı. Kavşakta yapılacak 1 günlük çalışma nedeniyle karayolunun trafiğe kapatılacak olması, Aydın Belediyesi"nce dün gönderilen mesajlarla kamuoyuna duyuruldu.
Evliya Çelebi Kavşağı"nda yapılacak çalışma nedeniyle trafik ekipleri tarafından Eski Dörtyol Kavşağı ve Evliya Çelebi Kavşağı"nın geliş yönünde alınan tedbirlerle yol ulaşıma kapatılırken; araç trafiği kent merkezinde daha önceden tabela ve uyarı levhalarıyla belirlenen tali güzergahlara yönlendirildi.
Alınan tüm önlemlere rağmen tali güzergahlara dönüş esnasında E 87 karayolu üzerinde ve yerleşim alanlarından geçen alternatif güzergahlarla büyük bir araç yoğunluğu oluştu. Yaşanan yoğunluk nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşarken, karayolu istikametinde çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.