Mardin'in Derik ilçesi kırsalında dün öğle saatlerinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Ayhan Yeşilyol'un Aydın'daki evine ateş düştü. Bugün izine çıkacağı öğrenilen 9 aylık asker Ayhan Yeşilyol'un şehadet haberi Sultanhisar'daki ailesini yıktı.
Mardin'in Derik ilçesi kırsalında dün öğle saatlerinde PKK terör örgütü ile çatışma çıktı. Çatışmada Ayhan Yeşilyol şehit düştü. Acı haber bugün oğullarının yolunu gözleyen Yeşilyol Ailesi'nin evine ateş gibi düştü. Anne Gülizar Yeşilyol, baba Masum Yeşilyol olayı duyunca fenalık geçirdi. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince acılı anne ve babaya sakinleştirici iğne yapıldı.


ARTIK BU GÖZYAŞININ DİNMESİNİ İSTİYORUZ
Şehit Jandarma Er Ayhan Yeşilyol'un dayısı Kazım Güzelsoy, artık bu acılara bir son verilmesini istedi. Artık bu gözyaşının dinmesini isteyen Güzelsoy, şöyle konuştu: "Analar ağlamasın, anaların yüreği yanmasın. Bu olaylara nasıl çözüm bulacaklarsa bulsunlar."
7 kardeşi olan Ayhan Yeşilyol'un 4 ablası acı olay nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı. Güçlükle ayakta duran Yeşilyol ailesini yakınları teselli etmeye çalıştı. Aslen Bitlisli olan Yeşilyol ailesinin yakınları şehidin Sultanhisar'daki evine akın etti. Ambulansla İzmir'den alınan şehidin naaşı ise memleketi Sultanhisar'a getiriliyor. Şehit Ayhan Yeşilyol'un ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.