Sağlık-Sen Aydın Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar programını bu yıl da sürdürdü. Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Sağlık-Sen Aydın Şube Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe ve işyeri temsilcileriyle aileler katıldı. İftar programına katılan tüm konukları kapıda karşılayan Sağlık-Sen Şube Başkanı Karaer, daha sonra masaları tek tek gezerek Sağlık-Sen üyelerinin Ramazan ayını kutladı.

Geniş bir katılımla gerçekleşen iftar programında konuşan Baki Karaer, “Kardeşliğin kuvvet kazanmasına, Müslümanların birbirini hatırlamasına, yardımlaşmasına, aralarındaki sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan, manevi güzelliklerin doruklara çıktığı bir Ramazan ayını yaşıyoruz. Rahmet, bereket, af, mağfiret, diriliş, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı Ramazan’ın huzur ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı olan Ramazan’ın İslam alemine huzur ve adalet getirmesini diliyorum. Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için, bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

SAĞLIK-SEN KAMU ÇALIŞANLARININ YANINDA
İftar programının ardından ilçe ve işyeri temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen Baki Karaer, Sağlık-Sen’in Türkiye geneli ve Aydın’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarının korunması ve geliştirilmesinin temel kırmızı çizgileri olduğunu belirten Karaer, çalışanların iş güvencesinin yok sayılmasına yönelik uygulamalara asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti. Sağlık çalışanlarının beklediği yıpranma payı konusuna da değinen Karaer, yıllardır talep ettikleri sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi konusu ile ilgili talimatın bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğini kaydetti. Sonbahar aylarında çıkarılacak olan torba yasada yıpranma payının yer almasını beklediklerini bildiren Karaer, lisans tamamlama konusunda da 2014-2015 öğretim sezonuna yetişecek bir düzenlemenin devam ettiğini ve bu dönemde lisans tamamlama müjdesini vermek istediklerini sözlerine ekledi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140719aw147872_02-(copy).jpg

20140719aw147872_04-(copy).jpg