Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç ve Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü başkanlığındaki Nazilli Ticaret Odası heyetinde yönetim kurulu üyeleri Ramazan Canatan, Vahit Aysan, Nuri Elmalı, Mustafa Özmen ve Nazilli Ticaret Odası Genel Sekreteri Eray Taka yer aldı.
İlk olarak Aydın Valisi H. Avni Coş"u ziyaret eden heyete başkanlık eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç, Nazilli ve çevre ilçeler olan Sultanhisar, Yenipazar, Bozdoğan, Karacasu ile Buharkent"i içerisine alan ilçelerin ortak ekonomik sorunlarını dile getirdi.
Nazilli ve çevresini ilgilendiren bu konularla ilgili gerekli not ve bilgileri aldığını belirten H. Avni Coş, “Sizlerin çalışmalarını yakından takip edeceğim. El ele ne gerekiyorsa birlikten güç doğar anlayışı ile çözümler getireceğiz. 24 saat kapım hizmet için herkese açık olacaktır” dedi
Vali Coş"un ardından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nu ziyaret eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç ve beraberindeki heyet hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdiler. Bir saate yakın süren sohbette Aydın"ın özel sorunu olan doğalgazı Aydın ve ilçe belediyeleri olarak organize sanayide kullanacaklarını, şehir içi ısıtması içinde jeotermal ısıyı kullanacaklarını, bunun için yasal yolların araştırmasını yaptıklarını belirtti.
Uzun ömürlü insanların merkezinin Aydın ili varken bir ilçeye bırakamayacaklarını belirten Özlem Çerçioğlu bunu da Aydına almak için gerekli çalışmaları başlattıklarını ifade etti.
Nazilli Ticaret Odası son ziyaretini Aydın İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan"a yaparak ziyaretlerini sürdürdü.
Ziyarette konuşan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç, “Nazilli"de çok huzurlu bir dönem geçiriyoruz. Nazilli emniyet müdürümüzü bu nedenle çok başarılı buluyoruz. Böyle bir müdürümüzü Nazilli"de görev verdiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Aydın"da uzun yıllar daha güzel hizmetlere imza atacağınıza inanıyoruz” dedi.
İl Emniyet Müdürü Orhan"da, Gültekin Kılınç"a övgü dolu sözlerden dolayı teşekkür ederek “Sadece Nazilli"de değil Aydınımızın her köşesinde halkımızın güvenini ve huzurunu sağlamış durumdayız. İleriki dönemlerde hizmetlerimizi daha da katlayarak devam edeceğiz. Bu bizim görevimizdir. Yeter ki bu fırsatı yakalayabilelim” diye konuştu.