AYDINPOST HABER SERVİSİ- NTV Spikeri Erhan Ertürk,  Borusan Manheim Genel Müdürü Zafer Terzioğlu ve Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Nili Bozatlı Bakır katılımıyla gerçekleşecek "Kariyer ve Gelişim Zirvesi" 22 Ekim 2016 Cumartesi günü Adnan Menderes Üniversitesi Meandors Salonunda gerçekleşecek.

Etkili İletişim, Kariyer Yönetimi, Liderlik, Beden Dili ve Girişimcilik Eğitimlerinin verileceği etkinliğe, yüzbinlerce takipçisinin kısa sürede ilgisini kazanan Sosyal Medya Fenomenleri Metin Saygın ile Ömer B. (Nalet Bebe)’nin de katılımı gerçekleşecek.

Bu eğitimi halka açık olarak düzenleyen Aydın Polat Eğitim Kurumları,  Adnan Menderes Üniversitesi'nde gerçekleşecek etkinlik için kariyer yönetimine kişisel gelişim olarak katkı sağlamak isteyen, sürekli eğitimi ve gelişimi benimseyen ve kendisine yatırım yapmak isteyen herkese katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

KATILIM SAĞLAYANLARA SERTİFİKA VERİLECEK
Adnan Menderes Üniversitesi
'nde düzenlenecek zirveye katılım sağlayanlar için program sonunda ADÜ onaylı uluslararası geçerliliğe  sahip 5 adet  başarı sertifikası verilecektir.

KİMLER KATILMALI?
Kariyer yapmak isteyen öğrenciler, gençler, üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, iş arama sürecinde olanlar ve iş değiştirme niyetinde olanların yanı sıra güzel ve etkili konuşmak isteyenler, işinde yükseltim planlamasına dahil olmak isteyen, ekiplerini daha başarılı yönetmek isteyen liderler,  iş değiştirmek isteyen profesyoneller patronlar, yöneticiler ile sektöre dair bilgi edinmek isteyen kişiler bu programa katılabilir.

KAYIT OLMAK İÇİN
Seminere katılmak için www.aydinpolategitim.com’u ziyaret edebilir ya da 
0543 226 58 90 - 0532. 223 20 82 - 0256 226 58 90 numaralı telefonlardan iletişim kurulabilir.