AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın Lisesi sinevizyon salonunda gerçekleştirilen etkinlikte 12 Nisan Perşembe günü Hukuk alanında Avukat Cihan Şahin, Bankacılık Alanında İNG Bank Aydın Müdür Yardımsı İsmail Yüksel, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Valilik Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur ve İşletme Enformatiği alanında ise Cansu Erdemir tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Aydın Lisesi Müdürü Ertuğrul Irmak, konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Meslek tanıtım günleri Aydın Lisesi’nde ilk defa yapılan bir etkinlik. 5 günlük bir zaman dilimi içerisinde 25 konuşmacımız kendi mesleklerini tanıtmak için bizlerle birlikte olmuş olacak. Amacımız meslekleri sizlere tanıtarak, kendi yetenek ve becerinize uygun mesleği seçerek ileride mutlu olmanızı sağlamaktır” dedi.
 
Müdür Irmak’ın konuşmasının ardından konuşmacılar kendi mesleklerini tanıtarak, ileride mesleklerini seçmek isteyen öğrencilere mesleklerinin zorluklarını-kolaylıklarını anlatarak öğrencileri bilgilendirdiler.
 
Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü Ertuğrul Irmak tarafından günün anısına konuşmacılara çiçek verildi.
video.gifHaberin videosu:

img_5046.jpg
img_5066.jpg