Havanın güzel olmasını fırsat bilen Aydınlılar da kendini sokağa atıp, parklarda ve sokaklarda güneşli havanın tadını çıkardı.
Yaklaşık 15 gündür yağmurlu ve soğuk havanın etkisinde olan Aydın’da bugün termometreler 13 dereceyi gösterdi. Uzun süredir güneşli havadan mahrum olan Aydınlılar da bu durumu fırsat bilip adeta kendini sokağa attı.
Ülke genelinde devam eden soğuk hava, kar ve sis hayatı olumsuz etkilerken Aydın’da vatandaşlar sıcak ve güneşli havanın keyfini yaşıyor. Güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar gün boyu park ve bahçelerde doyasıya eğlenip kış ortasında güneşlenmenin keyfini yaşadılar.
HAFTA SONUNDAN İTİBAREN SICAKLIKLAR DÜŞECEK
Diğer yandan Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Pazar gününden itibaren sıcaklıkların düşeceğini açıkladı. Pazar günü gece saatlerinden itibaren 3 Şubat Cuma gününe kadar Ege Bölgesinin kıyı şeridinde gece sıcaklıkları -1 ila -4 derece, iç ve yüksek kesimlerde -8 ila -10 derece, gündüz sıcaklıklarının ise, kıyı şeridinde 5 ila 6 derece, iç ve yükseklerde 0 ila 2 derece olacağı bildirildi.