Gençler arasında  "Erkeksen gel meydana" restleşmesiyle son bulan sosyal paylaşım sitelerinde başlayan sözlü tartışmalar kimi zaman yumruklaşmayla, kimi zamanda bıçaklı sopalı kavga ile son buluyor. 

Aydınlıları artık kent meydanına ailecek gelmeyi çekinir hale getiren, çevre esnafa ise yaka silktiren gençlerin kavgalarından birisi daha az daha cinayetle son buluyordu.

Bugün akşam saatlerinde kent meydanında buluşan gurup içerisinde bulunan iki gencin arasında başlayan sözlü tartışma bir anda taşlı sopalı bıçaklı kavgaya döndü.

Tartışan gençlerden biri kendisinin yüzüne taş ile vuran diğer genci kent meydanında dakikalarca bıçakla kovaladı.

5-6 kez rastgele yakaladığı gence bıçak savuran hap içtiği belirtilen A.B.A adlı genç, olaya müdahale eden gazetecileri polis sanınca kaçtı.

Bıçaklanmaktan gazeteciler sayesinde kurtulan diğer genç ise adeta ecelin elinden kurtulurken kaçan ancak bir süre sonra dönen A.B.A adlı gencin elindeki bıçak çevre esnafın müdahalesiyle alınırken ihbar üzerine gelen polis ekipleri iki genci zorlukla etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Kent Meydanında yaşanan gençlerin bu kavgalarından tedirgin olan vatandaşlar ve esnaflar meydanda sürekli halde polis ekiplerinin görevlendirilmesini veya mobil karakol yada ekip bulunmasını istiyor. 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

aydin-kent-meydani-2.jpegaydin-kent-meydani-3.jpegaydin-kent-meydani-4.jpegaydin-kent-meydani-5.jpeg

aydin-kent-meydani-6.jpegaydin-kent-meydani-7.jpeg