Toplantıda daha önce 5’er üyesi bulunan Bayındırlık ve İmar Komisyonuyla Plan ve Bütçe Komisyonun üye sayısı oy çokluğu ile 7’ye çıkarıldı.
Aydın İl Genel Meclisi Nisan ayı 4. oturumunu Hayri Güleç başkanlığında yaptı. İhtisas komisyonlarında görev yapan meclis üyelerinin bir yılını doldurması dolayısıyla yeni komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Seçimler öncesinde 5 üyesi bulunan Bayındırlık ve İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonlarının üye sayılarının 7’ye çıkarılması görüşüldü. Mecliste CHP’li ve MHP’li meclis üyeleri üye sayısının yükselmesine onaylarken AK Partili meclis üyeleri sayının aynı yerinde kalmasını istedi. ihtisas komisyonlarındaki üye sayısının artmasının ekonomik olarak da giderlerin artması anlamına geldiğini dile getiren AK Partili Kenan Özcan, ihtisas komisyonlarının ihtisat komisyonlarına dönmemesi gerektiğini savundu. Fazladan iki üyenin yıllık 34 Bin lira maliyet oluşturduğunu ifade eden Özcan, üye sayısının artmasına karşı olduklarını kaydetti.
AK Partili meclis üyelerinin itirazına rağmen iki komisyonun üye sayısının 7’ye çıkması önergesi CHP’li ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi.