Didim İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya, Abdurrahim Öztürk ve Hasan Yavuz imzalı Aydın İl Genel Meclisine verilen önergede Yalıköy İlköğretim Okulu ana binasının tefrişatına yönelik talebin ardından Aydın İl Genel Meclisi Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeleri okulda incelemede bulundu.

İncelemeye Komisyon Başkanı Akan Evren, Komisyon üyeleri M. Cahit Kaya, Mustafa Baştuğ, A. Metin Akar ve Hikmet Acar’da katılırken, Didim İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahim Öztürk ve Hasan Yavuz, Yalıköy Muhtarı Celal Yaba ve Okul Müdürü Kamber Acar’da incelemeye katıldı.

Okulun ana binasında yapılan incelemelerde Komisyon üyeleri okulun elektrik tesisatı, Çatı onarımı, su tesisatı, Kapı ve pencerelerin onarımı ile boyama konularında gerekli notlar alındı. Okulun tefrişatı için gerekli ödeneğin çıkarılması konusunda İl Genel Meclisine rapor sunulacağı bildirilirken öncelikli olarak elektrik tefrişatı, çatı ve boyama konusunda gerekli ödeneğin çıkarılması için çalışma yapılması gerektiği belirtildi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png