AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Okul binasında düzenlenen mezuniyet törenine, çok sayıda okul velisi de katılarak törende renkli görüntüler oluştu.
 
 
 
Aydın Fen Lisesi’nin mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Tansel Sarayköylüoğlu, "Hayal edin, hayallerinizde hep zirve olsun. Zirve içinde mücadele etmek gerektiğini sakın unutmayın. Doğru zamanda doğru yerlerde olun, yardım etmeyi hiçbir zaman unutmayın. Yolumuz çağdaş uygarlık yoludur. Sizlere güveniyorum ve 4 yıldır olduğu gibi sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Diplomalarınız umutlarınıza yol olsun” dedi.
 
Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Er ise, “Aydın Fen Lisesi mezunu olmanın verdiği haklı gurur ile bu okuldan mezun olmanın verdiği imkanı en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Okulumuzun başarıları Okul Aile Birliği olarak bizleri de çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Biz veliler olarak isteğimiz vatanına milletine bağlı, sizlerden istenilen her güzel şeyi yerine getiren birer birey olmanızdır” şeklinde konuştu.
 
Törende mezun olan öğrenciler adına da Hande Özen konuşarak, “Okula ilk başladığımız günü hatırlıyorumda, masum bakışlar biz nereye geldik burası neresi diyenler ve daha niceleri. Biz okula alışana kadar koskoca bir yıl bitti. Artık 1 sene kıdemliydik okulda. Hep beraber yen gelenlere bakıp bir sene nasıl geçti hiç anlamadık dedik. Böyle derken 4 yılı geçirdik göz açıp kapayana kadar. Bir bütün olduk, Çağatay'ın baterisini, Eda'nın çılgınlığını, Murat'ın boyunu ve daha nicelerini hiç unutmayacağız. İki sırayı birleştirerek okul sıralarında uyumanın yatağımızdan daha güzel ve rahat olduğunu da . Bizleri her gün doyuran, aşçılarımızda yer etti hayatımızda. Öğretmenlerimiz hele, kahrımızı çeken hocalarımız. Artık ayrılık zamanı geldi çattı. Biz böylesine bütün olmuşken sadece bu ayrılık aynı okulda aynı sınıfta okuyamamanın verdiği bir ayrılık olacak bizim için. Bizler bir aile olduk ve hayatımız boyunca da birbirimizle olan bağlarımızı koparmayacağız” dedi.
 
Tören daha sonra öğrencilere başarı belgelerinin dağıtılmasıyla devam etti. Aydın Fen Lisesi mezunları belgelerinin aldıktan sonra topluca keplerini havaya fırlattı.