Sıvılaştırılmış gaz taşıyan bir kamyon önce yoldan çıkıp tarlaya uçtu, sonra kamyonun lastiklerinde başlayan yangın gaz tüplerine sardı. Bomba gibi patlayan tüpler çevrede korku ve paniğe neden oldu. 
Edinilen bilgiye göre Aydın istikametinden Denizli istikametine gitmekte olan 20 R 3834 plakalı kamyon Sultanhisar Salavatlı Beldesi yakınlarında bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce yol kenarındaki refüje çarptı, ardından ağaçları kırıp tarlaya uçtu. Kazada henüz ismi belirlenemeyen sürücü yaralanırken, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralının müşahede altına alındığı bildirildi. 
ÇEVREDEKİ TÜM BELEDİYELERİN İTFAİYELERİ OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ 
Kazadan sonra kamyonun lastiklerinden başlayan yangın kısa sürede araca ve kamyonun kasasında bulunan gaz tüplerine sardı. Bir müddet sonra içerisi gaz dolu olan tüpler bomba gibi patlamaya başladı. İlk olarak Sultanhisar, Köşk ve Umurlu Belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin çağrıldığı yangında patlayan tüpler nedeniyle yangını müdahale oldukça zorlaştı. 
Daha sonra Aydın Belediyesi’nden de yardım istendi. Özel donanımlı araçları ile yangına müdahale eden Aydın Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri adeta canlarını hiçe sayarak yangını söndürdü. 
Yangının şehir dışında ve karayolunda henüz yoğunluğun oluşmadığı bir vakitte meydana gelmesi faciayı önledi. Güvenlik güçleri tarafından el konulan olayla ilgili tahkikata başlandığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

10.20110602095539.jpg

09.20110602095547.jpg