Aydın Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği (AYESOB), geleneksel gale getirdiği itfar yemeği programını bu yıl Ramazan ayında da sürdürdü. AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan’nın ev sahipliğinde Karya Restaurantta verilen iftar yemeğine Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sefa Yüksel, İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, protokol üyeleri, oda başkanları ve il genelinden çok sayıda davetli katıldı.

Geniş bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde ülkenin birlik ve beraberliği ile esnafın bereketli kazancı için dua edilerek, hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeğine katılan tüm davetlililerin Ramazan ayını kutlayarak konuşmasına başlayan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Bugüne kadar iftar yemeklerimizi hep Aydın’ın tamamını kapsayacak şekilde düzenledik. Ancak bu dönem bir değişik yapmaya karar verdik ve herkesin ayağına biz gidelim istedik. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Nazilli ve Söke’de ki Esnaf Odalarımızla bir araya geldik” dedi.

İftar yemeklerinin ilçelerde de düzenleneceğini açıklayan Çetindoğan, “Bugünde Efeler’deki oda başkanlarımıza yönelik bir iftar organize ettik. İftar yemeklerimiz devam edecek. Pazartesi Germencik, Ortaklar, İncirliova Esnaf Odaları, Perşembe günü Çine, Akçaova ve Karpuzlu Odalarımız için iftar yemeği düzenleyeceğiz. Cuma günü Buharkent, Pamukören ve Horsunlu’da iftar yemeği planlıyoruz. Böyle bir uygulama ile hem iftar yapıp hem odalarımızla bir araya gelelim hem de Belediye Başkanlarımızı ziyaret edelim dedik. Hepsini bir arada yapıyoruz. Uygulamadan herkes çok memnun. Daha önce buraya 600 kişiye yakın gelen arkadaşımız oluyordu. Çok büyük karışıklık yaşanıyordu. Şimdi bu uygulamayla çok daha iyi oldu. Nazilli ve Söke’de yaptığımız iftar yemeklerimiz çok güzel geçti. Herkes bana bunun böyle devam etmesi konusunda temennisini iletti. Allah hepimizi bayramlara kavuştursun” diye konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140712aw141953_02-(1)-001.jpg20140712aw141953_03.jpg