AYDINPOST HABER SERVİSİ/ MANOLYA TÜTÜNCÜOĞLU- Ziyarete Aydınpost Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin, Aydınpost Genel Koordinatörü Selim Özyılmaz ve Aydınpost yazarları Aydın Avcı, Duran Teke, Coşkun Irmak ve Evren Karaköse katıldı. Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Böğürcü ile aydınpost yazarları emniyeti ilgilendiren güncel konular hakkında istişarede bulundu.

PROJE MÜJDESİ VERDİ!

Ziyaret sırasında konuşan İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı ve ülke genelinde de uygulanabilecek bir projenin müjdesini verdi.

Proje kapsamında akıllı cihaz sahiplerinin tespit edeceği trafik hatalarına ilişkin konuları 155’e ihbar etmelerini kolaylaştıracak uygulamayı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne projelendirdiklerini ifade eden Böğürcü, projenin de ismine “Aydın’da Huzur” adını verdiklerini açıkladı.

Halis Böğürcü,  “Proje sayesinde kentte yaşayan herkes trafik polisliği yapabilecek. Bunun için mobil cihaz kullanıcıları uygulamayı telefonuna indirerek hatalı gördüğü durumun fotoğrafını ya da videosunu çekip, 155’e gönderebilecek. Proje için gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra mevzuatı da hazırlanıp sisteme entegre edilecek” dedi.

“BİZ GÖREVİMİZİ YAPMAYA GELDİK, REKLAM YAPMAYA DEĞİL”

Aydın Emniyetinin başarısı için hep birlikte gayret göstermenin gereğini vurgulayan Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, “43 yıllık tecrübemle Aydın’a hizmet etmeye geldim. Tabi bu hizmet tek başına gerçekleşmez. Hepimize görev düşüyor. Vatandaşların polise olan güvenini korumak ve arttırmak için hassasiyet gösteriyoruz. Amacımız reklam yapmak değil. Zaten reklam hareketlerinin içerisine girersek kuruma ve bu kente haksızlık yapmış oluruz. Bu şehrin reklama değil, hizmete ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Aydınpost yazarlarının verdiği bilgileri de tek tek not eden Böğürcü, şikayetlerle yakından ilgileneceğini, vatandaşların da gördükleri eksiklik ve aksaklıkları bildirmesini rica etti. 

aydin-emniyet-muduru-acikladi.JPG

img_2840.jpg