Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, ''Diğer illerle kıyaslandığında eğitim öğretim sorunları en aza indirilmiş illerden birisi şüphesiz bizim ilimizdir'' dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi Restaurantı'nda basın toplantısı düzenleyen Alkoç, Aydın'ın kültür seviyesi ve başarı çıtasının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi.
Alkoç, son yıllarda hızla büyüyen büyük şehir olmaya hazırlanan Aydın'daki okullarının şehir planına uymayan görünümlerinin düşünüldüğünde ''Kampüs Okul Projesiyle'' sorunların çözülebileceğini belirterek, ''Yine de diğer illerle kıyaslandığında eğitim öğretim sorunları en aza indirilmiş illerden birisi şüphesiz bizim ilimizdir'' dedi.
Alkoç, ''Kampüs Okul Projesinin Aydın'da bir süre tartışılmasının faydalı olacağı kanaatini taşıyoruz. Bu vesileyle ilimizde yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdiremiz Pervin Töre'ye yeni görevinde başarılar diliyor ve bu konuya eğilmelerini bekliyoruz. Aydın'da çocukların daha ferah alanlarda eğitim görmeleri için bu projeyi önemsiyoruz'' kaydetti.
Alkoç, ''Diğer illerle kıyaslandığında eğitim öğretim sorunları en aza indirilmiş illerden birisi şüphesiz bizim ilimizdir''