AYDINPOST HABER MERKEZİ / DUYGU SEVİMLİ Germencik Belediyesi Başkanı Ümmet Akın, Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı tamirat çalışmalarından sonra yolları kapatmadan bırakıp gittiği için Germencik ve Mahallelerinde ciddi sıkıntıların oluştuğunu söyledi.

İstesinler Biz Yapalım

Ümmet Akın yaptığı açıklamada, “15 aydır yapılan çalışmalar sonrası yolların kapatılmadan bırakılması sonucu Germencik ve Mahallelerinde vatandaşın isyan etme noktasına geldi.  Büyükşehir Belediyesine defalarca bildirmemize rağmen sorunlar giderilmiyor ve bizim yapmamıza da müsaade edilmiyor” dedi.

Büyükşehir İlçelere Destek Vermiyor

Akın, “Aydın Büyükşehir Belediyesi  yapması gereken sıcak asfalt dökme ve parke taşlı yol çalışmasını araç ve ekipmanlarının arızalı olduğunu ileri sürerek yapmamaktadır. 15 ay içerisinde 15 milyonluk sıcak asfalt ihalesi aynı zaman da 5-6 milyonluk parke taşı ihalesi yapıldı. Diğer Büyükşehirlere baktığımız zaman ilçe belediyelerine büyük destek verildiğini ancak bunun Aydın’da yapılmadığını görüyoruz. İlçelerin önünün açılması için 1/5000 plan ihalesine acilen çıkılmalı. Germencik ilçesi bir kent meydanı, spor kompleksi ve ticaret kültür merkezi istiyor. Büyükşehir’in bunlar için pay ayırmasını istiyoruz” dedi.

Büyükşehir Aydın’ı Algı İle Yönetmeye Çalışıyor

Büyükşehir Belediyesinin Efeler Belediyesine baktığımız da aralarında problem olduğunu söyleyen Akın, “Büyükşehir Belediyesi’nin egolarından dolayı. Bir Belediye Başkanı seçildikten sonra rozetini çıkarıp oraya koyar ve halkın tamamını kucaklar. Büyükşehir Belediye Başkanı tam tersi anlayışla hareket ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi algı operasyonu ile Aydın’ı yönetmeye çalışıyor. Bunun adını da sosyal belediyecilik oluyor” şeklinde konuştu.

 

#Aydın Büyükşehir Destek Değil Köstek Oluyorhttp://bit.ly/1OMLow2

Posted by Aydınpost on 28 Temmuz 2015 Salı