Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü sebebi ile Atatürk Kent Meydanı Gösteri Havuzu’nda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri müzik eşliğinde ışıklı su perdesine yansıtıldı.

Aydınlıların alkışlar eşliğinde yoğun ilgi gösterdiği özel akşamda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da Kent Meydanına gelerek gösteriyi vatandaşlarla birlikte izledi.

Cumhuriyetin 93. Yıldönümünü coşku ve gurur ile kutladıklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Böylesine anlamlı bir gösteride vatandaşlarımızla bir arada olmak coşkumuzu çok daha yukarılara çekiyor. Hepimiz Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak” dedi. Vatandaşlar gösterinin ardından Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini ifade ederlerken, fotoğraf çektirebilmek için de adeta birbirleriyle yarıştılar.

Çok sayıda vatandaş Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntülerinin yansıtıldığı ışıklı su perdesi önünde özçekim yapmayı da ihmal etmedi.