Aydınpost Haber Servisinin edindiği bilgilere göre, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevinden istifası alınan ve Valilik güvenlik soruşturmasına ismi takılan Abdullah Koz’un, Aydın İl Sağlık Müdürü Mustafa Şenel tarafından ısrarla başka bir yere müdür yapılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

ÇEŞİTLİ İDDİALARLA GÖREVDEN İSTİFASI İSTENDİ

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken hakkındaki iddialar sebebiyle istifası alınan Abdullah Koz’un Aydın İl Sağlık Müdürü Mustafa Şenel tarafından kurum içerisinde başka bir yere şube müdürü yapılmaya çalışılması ise Aydın bürokrasinin gündeminden düşmeyen konu oldu.

SORUŞTURMAYA RAĞMEN MÜDÜR YAPMAK İSTEDİ

Adı, Valilik’in güvenlik soruşturmasına takılan Abdullah Koz için Aydın İl Sağlık Müdürü Mustafa Şenel devreye girdi. Şenel resen tayin hakkını kullanarak, Abdullah Koz’u tekrar şube müdürü olarak atamak istedi.

VALİLİK “DUR” DEDİ

Mustafa Şenel’in Abdullah Koz’u güvenlik soruşturmasına rağmen ısrarla şube müdürü yapmaya çalışması kafaları karıştırdı.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde bu gelişmeler yaşanırken, Valilik devreye girdi. Aydın Valiliğinin durumu öğrenmesiyle atamanın önü kesildi.

Şenel’in tüm ısrarlarına rağmen ataması durdurulan Koz hakkındaki soruşturma henüz netlik kazanmadı. Müdür Şenel’in ise Abdullah Koz’u neden hala müdürlüğe atamak istediği ise merak konusu.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA