Efeler Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Mesut Özakcan’ın kendi partisinden Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu’yu ‘belediyeye almama kararı’ konusu Aydın siyasetinin en çok konuştuğu konular arasında yerini aldı.

KENDİLERİNİ MAHKEME GİBİ GÖRDÜLER

Aydınpost’un haberinin binlerce kişi tarafından okunmasının ardından Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, haber merkezimizin dışında her yere dağıtılan açıklamasıyla da büyük bir gafa imza attı.

Konuyla ilgili açıklama yayınlamaya çalışan belediyenin kendi açıklamasını mahkemeden çıkmış karar gibi lanse etmeye çalışması da açıklamayı gülünç hale getirdi.

Mesut Özakcan imzasıyla yapılan açıklamada, Çetin Dokuzlu’nun belediye alınmama gibi bir durumunun olmadığı anlatılmaya çalışılırken, belediye personeli ve ailesiyle ilgili yaşananlara ilişkin herhangi bir açıklamaya yer verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca açıklama mahkemeden çıkmamasına rağmen sanki mahkeme kararıymış gibi servis edilmesi de büyük tepkiye sebep oldu.

dokuzluolay.jpg

ÖZAKCAN’IN VİCDANI RAHAT MI?

Belediye personelinin babasının kendisine yaptığı şikayet sonrasında Başkan Özakcan, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu’yu yanına çağırarak  “Bundan sonra meclis toplantıları dışında belediyeye gelmeyeceksin” şeklinde uyardığı kamuoyuna yansımıştı.

Belediyede çalışan kızının durumunu paylaşan babanın kendisine yardımcı olmasını istemesi sonrasında Dokuzlu’yu uyardığı öne sürülen Mesut Özakcan’ın niçin böyle bir açıklama yaptığı da kafalarda soru işareti uyandırdı.

TEPKİLER BÜYÜK

30 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye üye olarak belediye meclis üyeliğine seçilen Çetin Dokuzlu’ya, partililerden de büyük tepki olduğu gelen bilgiler arasında.

Belediye içerisinde de konuşulan olayla ilgili olarak daha neler olacak merak konusu.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg