Aydın 1. Amatör Süper Lig"de mücadele veren Aydın Belediyespor 2008-2009 yılı sezon açılışını Adnan Menderes Stadyumunda düzenlenen törenle yaptı.
Açılış törenine A Takım, A Genç, Yıldızlar ve Minikler futbol takımları katıldılar. Sezon açılışında konuşan Aydın Belediyespor Kulübü Başkanı Artun Sucuoğlu kulüp olarak alt yapıya verdikleri önemin getirilerini 2008 yılı içerisinde aldıklarını belirterek “Bir çok kulübe futbolcu verdik. Tarsusspora Mehmet, İzmirspora kaleci Doğa, Bucaspora Murat ve kaleci Mert bünyemizden çıkıp bu kulüplerde profesyonel oldular. Fenerbahçe"ye giden Harun"da Aydın Belediyespor"un gururu oldu. Aydın Belediyespor olarak hedefimiz A gençlerde ve 18 yaş altı gurupta şampiyon olmak” dedi.
Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş da Aydın Belediyespor"un alt yapı çalışmaları ile Ege bölgesinde dikkat çeken bir takım haline geldiğini ifade ederek “Neredeyse İzmir"deki tüm kulüplere ve üç büyüklere Aydın Belediyespor, futbolcu verir hale geldi. Bu küçümsenemeyecek bir başarı. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Aydın Belediyesi hep yanımızda olarak Aydın"daki spor alanları sorunumuzda bütün imkanlarını bize tahsis etti. Bu açıdan da Aydın Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kozacıoğlu da konuşmasında Aydın Belediyespor"un kuruluş amacının Aydınlı gençlerin spor yapmasını sağlamak olduğunu belirterek “Rahmetli Cevat Aldemir zamanında Çine Topçamspor"un Aydın Belediyespor haline getirilmesi bizi bu günlere ulaştırdı. Bugün gelinen noktada özellikle 4 yıldır önemli çalışmalar yapan kulüp yönetimini kutluyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Aydın Belediyespor"lu futbolcular seyircilere tek tek tanıtıldıktan sonra Aydın Belediyespor konuk ekip Muğlaspor"la özel bir karşılaşma yaptı.