AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Z. DEV-Aymendo Tesislerinde yapılan başkanlık seçimine göre 197 oy alarak Aydın Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç olurken, Genel Sekreterliğe ise Hasip Arıkan seçildi.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Yeni Başkanı Mehmet Kıvanç ‘’ Baki Aslantaş’ın Adaylığını koymadığı bu seçimde  tüm kulüpleri dolaşarak fikirlerini alıp aday oldum. Başka bir aday çıkmadı bu da ayrı bir güzellik inşallah bundan sonra Aydın için yararlı işler yapacapımıza inanıyorum. Bütün arkadaşlarda şevk ve heyecan var Aydınspor’u daha güzel yerlere getirebilmek için çalışacağız, 2012 yılının kamoyuna hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. 

 

ASKF Mehmet Kıvanç Başkanlığında,Genel Sekreter Hasip Arıkan ve üyeler Ahmet Akşit, Zeynel Akın, H. Haluk Alıcık, Yalçın Pekgüzel, Mehmet Güler, L.Aydın Karaca, Ahmet Gökçetin, İbrahim Çavdar, Mehmet Üzüm, Okan Yalçın, Kaya Özcan, İsmail Çağatay, İrfan Uygun seçildi.

Denetim Kuruluna; Hüsnü Elbir, Ünal Sarıoğlu, İlhan Erten seçildi.

Onur Kuruluna; Baki Aslantaş, Tümer Apaydın, M.Muttalip Demir, Kenan Duman, Mahmut Yörük, Ahmet Cumhur Sakız, Bülent Yeşil, Bekir Kaykı, Recai Eriş,Ali Sabay seçildi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Delegeleri; Mehmet Kıvanç, Hasip Arıkan, İbrahim Çavdar, Bayram Er, Ali Karakoç, Bünyamin Yeşil, Ertan Kaya, Cevdet Aldemir, Halil Şentürk, Rakip Yıldız, Asım Yaşar, Enis Gözen, Cesarettin Barış, Mümin Yılmaz ve Mustafa Kemerli oldu.

img_7134.jpg