Sezon öncesi gerçekleşen kongreyle yeni yönetimle yola çıkan Kuşadasıspor Süper ligde başarılı bir sezon geçirmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör olarak Feridun Yarkın"ı göreve getiren Kuşadasıspor, yaptığı transferlerle de ligde iddialı olacağını gösterdi. Aydın Amatör Süper Ligde daha önce 2. ve 3. ligde mücadele eden Aydınspor, Sökespor ve Kuşadasıspor"un bulunması lige ayrı bir heyecan katacak.

Kuşadasıspor Süper ligin ilk maçında deplasmanda ligin yeni takımlarından Söke Gençlikspor"la karşılaşacak. 27 Eylül Pazar günü Söke"de yapılacak maç saat 16.00"da başlayacak.


Sezon öncesi gerek teknik kadro gerekse futbolcu transferinde iyi çalışmalar yaparak ligde başarılı olmak istediklerini kaydeden Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Nuri Koyunsev, “Yeni oluşan yönetim kurulumuzla birlikte Kuşadasıspor"u layık olduğu noktaya getirebilmek adına çalışmalarımız sürüyor. Futbol takımımızı eski yıllarda olduğu gibi üst liglere taşımak için çaba vereceğiz. Deplasmanda yapacağımız ilk maçımızı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Pazar günü saat 16.00"da başlayacak maça tüm taraftarlarımızı bekliyorum” dedi.

Aydın Amatör Süper Ligi 1. hafta maç programı: Söke Gençlik – Kuşadasıspor, Sağlıkspor – Bozdoğan Belediye, Özel İdare Köy Hiz. – Yıldızgücüspor, Davutlar Belediye – Sökespor, İsabeyli Şırlan – İncirliova Belediye, Yıldız Fener – Didim Belediye, Çine Madran – Aydınspor