AYDINPOST HABER SERVİSİ/ FATİH YENGİ Ak Parti Efeler İlçe Kadın Kolları tarafından yapılan kutlamaya Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgi Çöne, Ak Parti Efeler Teşkilatı ve partili bayanlar katıldı.

Ak Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, “Bizler 7 Haziran seçimlerinden sonra yolumuza durmadan  devam ettik. 1 Kasım seçimlerinin  tarihi belli olmadan bile rehavete düşmeden 7 Haziran seçimlerinin sonunda  aynı teşkilat ile çalışmalarımıza devam ettik.  Biz istikrarı devam ettirmek adına kadın kolları olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Ayrıca Diyarbakır’da yaşamını yitiren Baro başkanımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgi Çöne, “Zor bir seçim yaşadık. Teşkilatımızın içinde özellikle kadınlar çok özveride bulundular. Bu çalışma bir teşkilat çalışmasıdır. Yaptığımız çalışmalarda hep birlik, beraberlik adını benimsedik. Seçimin bitmiş olması bizim çalışmalarımızın durması anlamına gelmiyor. Yönetimlerde ekiplerimizle beraber İlk Günkü Aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

img_2688.jpg