BEŞİKTAŞ"ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, “Q7 ve çetesi” benzetmesi hakkında “Ben hiçbir çetenin lideri değilim. Sadece çok önemli Portekizli futbolcularla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Dinamo Kiev maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız futbolcu, İbrahim Üzülmez"in gidişinin ardından kaptan olmayı isteyip istemediğinin sorulmasına “Beşiktaş"ın kaptanı olmayı çok isterim. Bu çok önemli ve gurur verici bir şey.

Herkes için önemli bir görev, benim için de” yanıtını verdi.

Quaresma, “Fenerbahçe maçına kaptan olarak çıkmak istediğin duyumunu aldık” denmesi üzerine de, “Beşiktaş"ın kaptanı olmak farklı bir duygudur. Bu sadece Fenerbahçe maçı için değil her maç için böyledir” diye konuştu.

Şova devam edeceğim

Saha içinde yaptığı göze hoş gelen hareketlerle ilgili soruya “Sahaya futbol oynamak için çıkarsınız. Ben bunları zevk aldığım için yapıyorum. Bunlar güzel olduğunda da seyirciyi mutlu ediyor. Seyirci mutlu olduğunda da ben mutlu oluyorum. Bu hareketlere devam edeceğim” yanıtını veren siyah beyazlı futbolcu, bugünkü maçta hakemlerin Portekizli olmasının kendileri için avantaj olup olmadığı sorusunu ise gülerek şöyle cevapladı: “Öyle olmasını ümit ediyorum. Hakemler hakkında konuşmayı seven biri değilim. Lig boyunca hakemlerden çok canımız yandı. Ama şu an hakemleri düşünemeyiz ve kendi yolumuza devam etmeliyiz. Sahada tek avantaj, onlarla bire bir diyaloğa girebilecek olmamdır.”

Üzerinde servet taşıyor

BEŞİKTAŞ"ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, mücevhere düşkünlüğünü dünkü basın toplantısında da gösterdi.

Q7, Avrupa Ligi"nde oynayacakları Dinamo Kiev maçı için soruları yanıtlarken, takıları ile de şov yaptı. Portekizli futbolcu, saat olarak Franck Müller"i tercih etmişti. En ucuz modeli 20 bin dolar olan bu markanın, en pahalı modeli ise milyon Euro"ları buluyor. Quaresma ayrıca, pırlantadan hayli gösterişli iki yüzük ve küpe takarak, basın mensuplarının karşısına çıktı. Ayrıca yıldız oyuncunun kullandığı Blackberry Torch marka cep telefonunun da pırlanta kaplı olduğu gözlerden kaçmadı.

Saati: Franck Müller. BiTourbillon-pırlanta taşlarla dizayn edilmiş. Değeri 120 bin Euro.

Yüzüğü: Pırlanta özel yapım. Değeri 15 bin Euro.

Küpesi: Cenevre yapımı. Pırlanta. Fiyatı 15 bin Euro.

Telefonu: Black Berry Torch ve Bold 9000 kapaklı iki telefonu var. İstanbul"da telefonlarına özel olarak 20.000 Euro vererek pırlanta kaplattı.

Kolyesi: De Beers. Mavi altın. Değeri 55 bin Euro.

Jaja"nın küpesi 50 bin dolar

TRABZONSORLU Jaja da mücevher tutkunlarından. Bordo mavililerin Brezilyalı forvetinin taktığı küpenin fiyatı dudak uçuklatıyor. Dolar işareti şeklindeki küpenin değeri 50 bin dolar.

hürriyet