Stajını tamamlayanlar arasında bulunan Armağan Elçin, tören sırasında, İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapan Burcu Yılmaz’a evlilik teklifinde bulundu. Çok şaşıran Burcu Yılmaz, "Evet" deyince salondakiler de alkışladı.
 
Avukatlık stajını tamamlayan Armağan Elçin’in aralarında bulunduğu 6 avukat için bugün yekin töreni düzenlendi. Yeminin eden Armağan Elçin, ardından, kendisini yalnız bırakmamak için törene katılan kız arkadaşı İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapan Burcu Yılmaz’a, törenine katılanların önünde hayatlarını birleştirme teklifinde bulundu. Hiç beklemediği anda evlenme teklifi alan Burcu Yılmaz’ın bir süre şakınlığını üzerinden atamadı. Burcu Yılmaz ardından, "Armağan’ın böyle önemli bir günde bana evlenme teklifi edeceği hiç aklımdan geçmezdi. Teklifi beni çok mutlu etti, cevabım, evet" dedi. Salondakiler de bu yanıt üzerine genç çifti alkışladı.
 
Yemin töreninde yaşanan bu sürprizden mutluluk duyduğunu belirten Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, Armağan Elçin’in sergilediği medeni cesaretinden dolayı kutlayarak, genç avukatlara ömür boyu sürecek mutlu bir birliktelik ve mesleklerinde başarılar diledi.
 
İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni birinci olarak bitiren Burcu Yılmaz’ın diplomasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı öğrenildi.