Münevver Karabulut cinayetinde ilginç bir gelişme yaşandı. Karabulut'un 2 avukatıda duruşmadan çekildi.

Cesedi İstanbul Etiler'de başı kesik halde bir çöp kutusunda bulunan Münevver Karabulut'un annesinin iki avukatı da çekildi.

Münevver Karabulut'un annesinin avukatları Tülay Tonkuş ve Faruk Zorba'nın ortak yazılı açıklamasında, "Soruşturma sürecinde müvekkilimizle ilgili bir sorun yaşamadık. Ancak mağdur ailenin yakın akrabalarının soruşturmayı etkileyen tavırları oldu" denildi.

Baba Süreyya Karabulut, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Aramızda problem yoktu. Neden çekildikleri hakkında bir bilgim yok" dedi.

Avukat önemli bir açıklama yapmıştı

Münevver Karabulut cinayetinde ailenin avukatı, olayın 1 numaralı delili olan güvenlik kamerası kayıtlarına kişisel çabasıyla ulaştığını açıklamıştı. Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a konuşan avukat Faruk Zorba, olay gününe ait kamera kayıtlarının silinmeye çalışıldığını, polisin olay gecesinden sonra bir daha kayıtları almaya gitmediğini söyledi.

Karabulut ailesinin avukatının "Güvenlik kamerası kayıtlarını polis değil, biz bulduk" iddiasını Münevver'in babası Süreyya Karabulut, CNN TÜRK'te doğrulamıştı.

"Neden polis bu kayıtları bulmadı, bunun ötesindeki delilleri kim yok etti, bunun hesabını kim verecek" diye soran acılı baba, Emniyet'in olayı suistimal ettiğini, büyük bir zaaf gösterdiğini ifade etti.

"Polis, Vali Güler bugüne kadar ne yaptı" diyen baba Karabulut, skandal yaratacak bilgilere sahip olduğunu ve bunları daha sonra açıklayacağını söyledi.  vatan