Kuşadası Adakule Otel'de düzenlenen yemeğe Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslan Argun, Aydın Barosu Başkanı Sümer Germen, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kayan ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal ile Aydın Barosu'na üye avukatlar katıldı. Yemekten önce Adakule Otel'de Aydın Barosu tarafından kokteyl düzenlendi, ardından yemeğe geçildi.
Yemekte konuşan Aydın Baro Başkanı Av. Sümer Germen, avukatların mesleklerini yerine getirirken birçok zorlukla karşılaştığını belirterek, "Her fırsatta yoğun biçimde gündeme getirdiğimiz savunma mesleğinin sorunlarının çözümünde önemli gelişmeler olmadığını bir kez daha vurgulamakta yarar görüyoruz" dedi. Konuşmaların ardından meslekte 25 ve 40. yılını dolduran Aydın Barosu'na üye avukatlardan Mehmet Akbulut, İsmail Boran, Çoşkun Yıldırım, Nevzat Metin, Doğan Yürek, Mehmet Ali Kütlütürk ve Mehmet
Boztaş'a onur plaketi verildi. Ayrıca, bir süre önce vefat eden İzmir Baro Başkanı Nevzat Erdemir anısıra eşi Gülperi Erdemir'e de şükran plaketi sunuldu.